09/03/15 09:09
(http://pik.bg)

Бойко Ноев: Ангела Меркел допусна сериозна грешка

Бойко Ноев: Ангела Меркел допусна сериозна грешка

Канцлерът Ангела Меркел допусна сериозна грешка, обявявайки че Германия е готова да приеме едва ли не всички бежанци. Това каза Бойко Ноев, министър на отбраната в правителството на СДС и бивш посланик в НАТО, Белгия и Люксембург в ефира на Би Ти Ви.

Според него България е уникална с това, че е най-бедна в ЕС и освен това 10% от нашето население е свързано по някакъв начин с ислямската религия и съотношението между мюсюлмани и християни продължава да се влошава във вреда на християните. „Влошаването на тези два фактора безспорно подхранва националистическите партии. Една от тези партии иска България да бъде в Евроазиатския съюз, което е сериозна промяна и заплаха за националната сигурност”, смята той.

По думите му, канцлерът Ангела Меркел е допуснала сериозна грешка, обявявайки че Германия е готова да приеме едва ли не всички бежанци, които желаят да отидат там. „Това създава проблем на обществата по пътя на мигрантите”, заяви той.

„Европа и НАТО трябва да помогнат на тези хора да победят тези нашественици, които им режат главите и изнасилват жените, а не да им помагаме и да им търсим начин за устройване в нашите общества”, посочи Ноев. Според него във всички случаи, здравите и прави мъже, които бягат от своите страни в момента, търсейки по-добър живот на Запад, са повече от онези, които в момента с оръжие в ръка ги гонят от техните села.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване