09/04/15 21:26
(http://www.klassa.bg/)

TOMMY HILFIGER ПРЕДСТАВЯ РАФАЕЛ НАДАЛ КАТО СВЕТОВЕН ПОСЛАНИК НА МАРКАТА ЧРЕЗ СЕКСИ ТУРНИР С НЕОЧАКВАН ОБРАТ В НЮ ЙОРК

 Tommy Hilfiger, собственост на PVH Corporation, представи тенис иконата Рафаел Надал като

световен посланик за марката  за бельо Tommy Hilfiger, Tailored колекцията и новия аромат  TH

Bold.  Тенис събитието се състоя в Брайънт парк, Ню Йорк на 25 август.  Носителят на 14 Големи

Шлема се изправи срещу едни от най-добре облечените опоненти в единствено по рода си тенис

състезание със забавен, секси обрат в Ню Йорк.  Събитието отбеляза дебюта на новата колекция

бельо на Tommy Hilfiger и разкри специално създадената рекламна кампания с участието на тенис

иконата.

 

Надал се изправи в няколко тенис кръга срещу топ модели, включително Шанел Иман, Констанс Яблонски, Хана Давис, Моа Милс,Артър Кулков и Акин Акман, всички лечени в специално създадени облекла от Tommy Hilfiger. Всеки път, когато един отбор отбелязваше точка съперникът му трябваше да премахва по една дреха. В крайна сметка под дрехите се разкриха новите дизайни на мъжко и дамски бельо на Tommy Hilfiger. Надал победи в три поредни мача. Актрисата Джейн Линч и Лейк Бел бяха водещи на събитието от мястото, предназначено за съдията.

 

Ние обновихме нашата колекция за мъжко облекло с модерна, спортна и дръзка визия и Надал е най-подходящ да бъде световен посланик на марката в тази нова посока“, споделя дизайнерът Томи Хилфигър. "Откакто създадох моята марка преди 30 години, ние винаги сме разчитали на уникалния обрат в нашите дизайни и нашата реклама. Днешното събитие продължава традицията на смели, изненадващи кампании и емблематични посланици, които представят духа на нашата марка и резонират с нашите потребители в световен мащаб.“

 

Харесва ми, че това събитие събира в едно модата и спорта посредством запазената марка на Tommy,  а именно неочакваният обрат. Това беше перфектният начин да отбележа партньорството си с Tommy Hilfiger“, добавя Рафаел Надал. Щастлив съм, че участвам в това вълнуващо събитие в центъра на Ню Йорк за обявяването на новата кампания.“

 

Колекцията бельо на Tommy Hilfiger за есен 2015 освежава класическия стил с нови кройки, подобрени  тъкани и детайли на по-високо ниво. Иновациите в дизайна са съчетани с качествени платове, за да се получи изискан вид и издръжливост, които са от изключителна важност за ежедневния комфорт. Есенната колекция за 2015г. Tommy Hilfiger Tailored се отличава с изкусни силуети, модерен шев и богати текстури.

Ароматът Тhe TH Bold отбелязва духа на решителността и е създаден за съвременния мъж, който живее смело и който има характер и самочувствие.

 

 

Рекламната кампания бе представена малко след полунощ на 25 август чрез социалните медийни канали на марката.

Поразителните кадри от кампанията, както и видеото са заснети в родния град на Надал в Майорка, Испания.

 

Като допълнение към събитието и партньорството, марката започна поредица от дигитални инициативи, включително и излъчване на живо чрез фийдове в  Periscope от събитието с водещ американският моден блогър Сазан Баразни. В ексклузивно сътрудничество с Funny or Die, комикът Нейт Дърн представи под различен ъгъл традиционните за червения килим „въпроси и отговори“ в поредица от видеоклипове, които ще бъдат разкрити в социалните медии през следващите дни.

 

Към Tommy Hilfiger и Рафаел Надал се присъединиха модни икони, звезди от спорта, модели и

вип личности, включително:

Звездата от Glee и водещ на Hollywood Game Night: Джейн Линч; звездата от No Escape и Wet Hot American Summer: First Day of Camp: Лейк Бел; звездата от Paper Towns: Нат Уолф; иконата на интериорният дизайн Марта Стюарт; супермоделите Шанел Иман и Констанс яблонски; моделът от корицата на изданието за бански костюми за  2015 на Sports Illustrated: Хана Давис; актьорът и модел Ноа Милс; моделите на Tommy Hilfiger Артур Кулков и Акин Акман; модните блогъри Bryanboy, Danielle Bernstein и Sazan Barzani, всички облечени с Tommy Hilfiger.

 

Кога:                     Вторник, 25 август

Къде:                    Брайънт парк

                                Ню Йорк

 

Социални медии: Приятелите на марката се включиха с постове в социалните медии,

като използваха хаштага #TOMMYXNADAL и @TommyHilfiger и @RafaelNadal.

 

 

# # #

 

За Tommy Hilfiger

Със своето богато портфолио, което включва Tommy Hilfiger и Hilfiger Denim, Tommy Hilfiger е една от най-разпознаваемите и уважавани дизайнерски марки. Фокусът й е насочен към дизайна и продажбата на висококачествени мъжки и женски облекла, детски колекции, деним, бельо (включително халати и облекла за спане), обувки и аксесоари. Чрез внимателно подбран франчайз Tommy Hilfiger предлага разнообразни лайфстайл продукти като очила, часовници, аромати, спортни облекла (предимно за голф и плуване), чорапи, малки кожени стоки, декорации за дома и пътнически куфари. Линията Hilfiger Denim се състои от дънкови облекла, обувки, аксесоари и аромати, предназначени както за мъже, така и за жени.

За PVH

PVH Corp. е една от най-големите световни компании за облекло, притежава и продава марките Calvin Klein и Tommy Hilfiger по целия свят. Това е най-голямата в света компания за ризи, вратовръзки, шалове, папионки и предлага на пазара широка гама от стоки под собствени търговски марки: Van Heusen, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, IZOD, ARROW, Warner’s and Olga и нейни лицензирани марки, включително Geoffrey Beene, Kenneth Cole New York, Kenneth Cole Reaction, MICHAEL Michael Kors, Sean John, Chaps и Ike Behar.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване