09/04/15 16:12
(http://pik.bg)

БСП представи кандидата си за кмет на София

БСП представи кандидата си за кмет на София

Гражданите и Столична община трябва да решават проблемите в София. Това каза пред журналисти проф. Михаил Мирчев, кандидат на БСП за кмет на София, по време на открито заседание на общинските съветници от БСП при връчването му на над 2000 събрани подписа за достъпа до 88 СОУ в кв. „Овча купел” до зам.-кмета по транспорт в Столична община Любомир Христов, които са входирани, но са останали без отговор, предаде "Фокус". Според проф. Мирчев това всъщност е гласът на софиянци, който не е чут.

„Един от парадоксите е, че Йорданка Фандъкова няма приемен ден и не приема столичани, а моето предложение е, че във всеки такъв голям квартал трябва да има изнесена приемна на кмета, за да има оперативна връзка”, смята той. „На такива документи не може така демонстративно да не се отговаря. Става дума за модела на управление в София, който трябва да сменим”, заяви Мирчев. „Гражданите плюс Столична община трябва да решават проблемите. Това е европейският стандарт – питат се хората какви са им предложенията и нуждите и тогава управленците взимат съответните решения”, допълни той. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване