09/04/15 11:24
(http://pik.bg)

Кметът на Сливен: Успяхме да спасим най-важния проект за града – водния цикъла

Кметът на Сливен: Успяхме да спасим най-важния проект за града – водния цикъла

Кампанията за местните избори трябва да активизира хората да гласуват. Това заяви за „Фокус“ кметът на Сливен инж. Кольо Милев.

"Предизборната кампания не трябва да излъчва негативизъм, необходимо е да се проведе достойна кампания на мъжката дума“, допълни той. Инж. Кольо Милев коментира, че проблемът е, че не винаги има финансови средства, а не в това кой от коя политическа партия е. Той допълни, че през този мандат е успял да върне доверието на институциите в общината.

„Няма да си позволя в кампанията да използвам различни епитети. Не съм си го позволявал и в предишната кампания и като кмет на общината също. Затова се надявам кампанията да е достойна“, каза сливенският градоначалник. Той допълни, че очаква критики от всички посоки, защото докато той е действащ кмет, който е работил, всички останали претенденти са в позицията да критикуват и да обещават. „При нас трябваше да продължим с много ремонти, да се довършат много обекти, да подготвим проекти и ситуацията беше много сложна – разкопаните улици и спрените европейски средства бяха видимата част, а зад нея имаше много подводни камъни като задължения, които и в момента още не можем да изплатим, неправомерно прекратени договори с много дела, които водим, както и много претенции от миналото управление.“ По думите на Кольо Милев обаче е спасен на важният проект - водният цикъл на Сливен като е подготвен и изпълнен нов проект, а Сливен е с изцяло обновен градски център.

Инж. Милев каза още, че е необходимо раздвижване на бизнеса и развитие на инфраструктурата. Над 111 милиона лева са похарчени за изпълнени проекти, допълни той и поясни, че приоритети на общината ще бъдат изграждането на нов градски транспорт, на кръстовища и ремонти на улиците.

„Аз считам, че най-важното го имам – това е подкрепата на гражданите на Сливен. Вотът за кмет е мажоритарен и това е на първо на място“, допълни градоначалникът.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване