09/04/15 09:00
(http://pik.bg)

Премиерът се среща днес с партиите партньори

Премиерът се среща днес с партиите партньори

Премиерът Бойко Борисов ще се срещне днес с представители на партиите, които подкрепят правителството - Реформаторския блок, АБВ и Патриотичния фронт. Срещите ще се проведат след като вчера парламентът отхвърли антикорупционния закон, подготвен под ръководството на вицепремиера Меглена Кунева, съобщи БНР.

Борисов подчерта, че проектозаконът е на Министерския съвет. Той заяви още, че след 3 месеца ще антикорупционният закон отново ще бъде внесен в НС. Преди това ще се проведат разковори с партньорите за прецизиране на текстовете.

След отхвърлянето на закона, от партията на Меглена Кунева Движение "България на гражданите" разпространиха съобщение, в което посочват, че след бламирането на проекта в пленарната зала, са разколебани дали Реформаторският блок трябва да продължи да участва в управлението на страната. Това даде основание за коментари, че има пропукване в управляващото мнозинство. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване