09/04/15 09:33
(http://pik.bg)

Реформаторите в треска! Ще дойде ли Бойко Борисов на срещата на коалиционните партньори

Реформаторите в треска! Ще дойде ли Бойко Борисов на срещата на коалиционните партньори

Ще дойде или няма да дойде Бойко Борисов - това се питаха депутатите от Реформаторския блок пред началото на срещата на Съвета за развитие към правителството. Форумът започна преди минути в парламента.

Реформаторите видимо бяха притеснени от евентуалното пристигане на премиера на срещата на коалиционните партньори. Меглена Кунева обикаляше колегите си с думите "Във вас ми е надеждата", явно нарачена след вчерашния провал на антикорупционния закон.

Бойко Борисов досега не е пристигнал. В кулоарите на парламента дали той все пак ще дойде е основната тема на разговори между депутатите.

За участие в заседанието пристигнаха председателят на парламента Цецка Цачева, шефът на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов, заместничката му Цвета Караянчева, вицепремиерите Румяна Бъчварова, Меглена Кунева и Томислав Дончев, министърът на финансите Владислав Горанов, министърът на правосъдието Христо Иванов, министърът на здравеопазването Петър Москов, министърът на туризма Николина Ангелкова, министърът на отбраната Николай Ненчев. До Бъчварова седна Радан Кънев. Во солдния момент дойдоха председателят на ПГ на АБВ проф. Борислав Борисов и депутатът от ПФ Юлиан Ангелов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване