09/05/15 15:45
(http://pik.bg)

Русофилите в България се събраха отново на язовир „Копринка”

Русофилите в България се събраха отново на язовир „Копринка”

Русофилите в България се събраха на яз. "Копринка". Това се случва за 12-и пореден път. На събора на русофилите идват хора работили, учили или просто обичащи Русия.

Всичко започна както обикновено с песни и танци. Хората се събраха именно, за да се веселят и да се видят на сладка раздумка. Тази година обаче нещата се промениха - съборът им се превърна в арена на политически сблъсъци. На митинга всяка година присъства Волен Сидеров, но преди си е провеждал митинга в близост до язовира, на негова импровизирана сцена.

Тази година обаче той бе на официалната сцена, редом с други представители на партии. Когато думата взе Красимир Велчев от ГЕРБ, агитката на Атака започна бурно да го освирква и обижда. Самият Сидеров напусна сцената в този момент. Въпреки освиркванията, Велчев продължи речта си, от която нищо не се разбираше. В това време симпатизант на Атака направи опит да свали и запали европейския флаг. След Велчев на сцената се качи Сидеров под бурните аплодисменти на своите привърженици. Тогава всички официални лица напуснаха сцената в знак на протест.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване