09/08/15 07:22
(http://www.klassa.bg/)

„Теленор” посреща първите участници в програмата си за хора с увреждания Open Mind

 „Теленор” посрещна петимата участници в първото издание на програмата за професионално развитие и социална интеграция на хора с увреждания Open Mind. Всеки от тях ще има възможност да придобие нови умения и опит като работи по конкретен проект в компанията за период от 2 години и да подобри своята конкурентоспособност на пазара на труда.

 

На официалната церемония присъстваха главният изпълнителен директор на „Теленор” г-н Стайн-Ерик Велан и директорът на програмата Open Mind в „Теленор Норвегия” г-жа Ингрид Ихме, а сред официалните гости бе посланикът на Кралство Норвегия в България Н.Пр. Гюру Катарина Викьор.

 

Участниците в Open Mind ще се присъединят към дирекциите „Управление на процеси“, „Юридически услуги“, „Финанси“, „Технологии“ и „Грижа за клиента“. Теленор им осигурява достъпна работна среда и съответното за заеманата позиция възнаграждение. След приключване на участието им в програмата, те ще получат възможност да останат на постоянна работа или подкрепа за професионална реализация извън компанията.

 

Програмата за хора с увреждания ще се провежда ежегодно като част от дългосрочната стратегия по корпоративна отговорност на „Теленор” и в рамките на глобалната инициатива на „Теленор Груп” Open Mind.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване