09/10/15 22:35
(http://www.klassa.bg/)

Княгиня Калина счупи ръката си

 Дъщерята на цар Симеон II и царица Маргарита – Калина, е счупила ръката си вследствие на падане по време на езда. Инцидентът е станал миналата седмица по време на тренировката й като състезателка по конни прескачания, съобщават от пресцентъра на царското семейство. След пропадането княгинята

 

е понесла удар върху лакътя от

 

животното при опита му да се изправи

 

 Сериозността на травмата е наложила спешна операционна намеса и в момента Калина се възстановява в мароканския град Рабат, където живее със съпруга си Китин Муньос и 8-годишния им син Симеон-Хасан.

 

Злополуката обаче ще попречи на княгинята да се включи в  Madrid Horse Week през ноември – надпревара, за която тя се готвеше усилено. Припомняме, че през септември 2013 г. знатната дама защити честта на България в международния шампионат по прескачане на препятствия, който се състоя в Тетуан, Мароко.

 

Желанието на Калина е

 

да се състезава под флага на родината и на олимпийския паркур

 

в Рио де Жанейро през 2016 г. Надяваме се настоящата травма, чийто възстановителен период е дълъг, да не попречи на дъщерята на цар Симеон II и царица Маргарита да изпълни мечтата си.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване