09/24/15 23:39
(http://pik.bg)

Закопчаха дилър на дрога пред Руската гимназия в Бургас

Закопчаха дилър на дрога пред Руската гимназия в Бургас

След началото на първия учебен ден пласьорите на дрога отново атакуваха училищатата в Бургас. Вчера в рамките на половин час в района на Руската гимназия в ж. к. „Лазур” са задържани двама младежи с наркотици, съобщава Флагман бг.
О

коло 14:30 часа полицаите извършили рутинна проверка на 21-годишен бургазлия, който бил пред входа на самото школо. С. П. веднага е арестуван, тъй като носел в себе си плик с марихуана.

При последвалия обиск в дома на дилъра в бл. 18 на ж. к. „Изгрев” са открити сериозни количества от същата дрога. Полицаите се натъкнали на 100 гр. суха зелена листна маса – марихуана. Бургазлията бил спипан точно преди да започне да подготвя стоката за продажба.

Малко по-рано в същия район – на ул. „Копривщица” ченгетата хванали непълнолетен бургазлия със същия наркотик. 17-годишният тийнейджър имал в себе си една саморъчно свита цигара с трева, но въпреки това пренощувал в ареста.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване