09/24/15 08:10
(http://pik.bg)

Мистерията с изчезналия студент се заплита! Брат му със странни маневри - Момчил не носел 5000 лева в джоба си, а само 200!

Мистерията с изчезналия студент се заплита! Брат му със странни маневри - Момчил не носел 5000 лева в джоба си, а само 200!

Мистерията с изчезналия студент Момчил Семерджиев се заплита още повече.

Вече 5 дни няма и следа от младежът. Брат му Явор обаче днес заяви пред Нова телевизия съвсем различна информация от тази, която каза преди няколко дни.

Според Явор, Момчил е носел не повече от 200 лева в джоба си, преди да изчезне. В първото си интервю обаче той заяви, че брат му е имал около 5 000 лева в джоба. Така най-вероятната версия за изчезването беше обир.

"Две години поред ходи на бригада в САЩ и работи като спасител по плуване. Беше много доволен първата година от парите и за това отиде за втори път. Успява да си пести достатъчно финанси, че да си има и за следващата година без да работи", разказа Явор.

Момчил Семерджиев изчезна на 19 септември през нощта, а брат му Явор организира акция по издирването му. За последно момчето е видяно в подножието на Альоша. После звъннало на брат си, че няма ключ. Когато Явор пристигнал, след двайсетина минути - от Момчил нямало следа, а телефонът му е изключен и до момента.

"Полицията е уведомена още на следващия ден. Когато се чухме - не звучеше притеснен или нещо такова. Нямаме абсолютно никакво обяснение", твърди Явор. Той остави и телефон за връзка, ако някой знае нещо за Момчил.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване