09/24/15 17:09
(http://pik.bg)

Цветан Цветанов ще посети София област

Цветан Цветанов ще посети София област

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще посети София област на 25 септември /петък/. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Той ще бъде придружаван от областния координатор на ГЕРБ в София област и народен представител Галя Георгиева.

В 13:30 часа Цветан Цветанов ще се срещне с граждани и симпатизанти от Ихтиман в кафе „Фе-кафе“ на площад „Цар Освободител“ в града. На срещата ще присъстват кандидатът на ГЕРБ за кмет на Ихтиман Калоян Илиев и кандидати за общински съветници.

В 15:00 часа Цветанов ще посети село Априлово, община Горна Малина и ще разговаря с жителите на селото в Народно читалище „Светлина“ . Заедно със зам.-председателя на ГЕРБ ще бъдат Николай Стойнев – кандидат за кмет на Горна Малина, кандидатът за кмет на Априлово Стойно Гергов и кандидати за общински съветници.

В 15:45 часа Цветан Цветанов ще присъства на кулинарна изложба-базар, организирана от ГЕРБ-Елин Пелин. Събитието ще се проведе в залата на „Професионален учебен център“ в град Елин Пелин, бул. „София“ №13. В мероприятието ще се включат кандидатът на ГЕРБ за кмет на Елин Пелин Вяра Вучкова и кандидати за общински съветници.

В 17:30 часа Цветанов ще разговаря с членове и симпатизанти на ГЕРБ в офиса на ПП ГЕРБ в град Правец, площад „Тодор Живков“№5. На срещата ще присъстват кандидатът за кмет на Правец Николай Яхов и кандидати за общински съветници от ГЕРБ.

В 18:30 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в Ботевград. На площад „Саранск“ председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Ботевград кандидатите на ГЕРБ от София област. На мероприятието ще присъства кандидатът за кмет на Ботевград Цанко Цанков, кандидати за кметове и за общински съветници.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване