09/25/15 21:15
(http://pik.bg)

Трафикант на бежанци разкри пред скрита камера: 10 семейства се храним от тази работа по веригата

Трафикант на бежанци разкри пред скрита камера: 10 семейства се храним от тази работа по веригата

Би Ти Ви разкри схема за трафик на бежанци през България. Репортерът Росен Цветков влезе под прикритие в канал за прекарване на нелегални имигранти през границата със Сърбия. Разследването ще бъде излъчено тази неделя. Ето какво казаха каналджиите пред скритата камера на колегите:

Местата са две. Едното място е 3 часа. 300 метра преди границата ги оставям. Другото място е - аз ги завеждам до Димитровград на 150 метра. С една дума, трябва да са черни нинджи. Трябва да са хора, които могат да вървят. Малки деца, бабички... по късия маршрут нямат работа там. Оттука до точката на слизане... смятайте, всичко е ок.

Таксито идва от адреса, взима ми го и го докарва на мен... Влизаш ми на мен в партия - 50 лева от мене, 50 лева от тебе. До Димитровград е 250. До границата тук е 200.

Около 10 семейства си храним по веригата натам. На едните се плаща, на другите се плаща, на третитe се плаща, да е максимално безопасно.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване