09/26/15 09:51
(http://www.klassa.bg/)

Бойко Борисов: Искам да помогна на ЦСКА, само да кажат как

 

Винаги бих играл за България, ако бях на мястото на Гришо

Министър председателят Бойко Борисов обяви, че е готов да помогне на ЦСКА да излезе от кризата. Той добави, че голяма част от хората в Министерски съвет са цесекари, въпреки че той самият симпатизира на вечния съперник "Левски".

"Искам много да помогна на ЦСКА! Само да ми кажат как да им помогна. Готови сме да им дадем веднага базите. Бих им помогнал на драго сърце. В момента помагаме на „Черно море” да си оправи стадиона, да му сложат осветление. Стремим се да помагаме на всички с каквото можем", заяви премиерът в сутрешния блок на bTV, цитиран от Блиц.

Премиерът коментира отказа на "червените" да играят в турнира на Аматьорската лига, където щяха да срещнат именно тима, в който игра преди време – „Витоша” (Бистрица). „Приключих с участията в Бистрица. Спортувам винаги, когато намеря време. Аз съм професионалист в тениса, печеля пари от него. Играем на по 10 лева и който загуби купува след това на другите по нещо - бира за тези, които пият бира, а за мен - таратор. Аз пия таратор", заяви премиерът.

Борисов бе попитан и за един от големите скандали в любимия му тенис - отказът на Григор Димитров да играе за България. "Григор Димитров? България, дори в бедността й, е давала пари за Григор. Но така е преценило момчето. Той е суперталант. Аз бих играл за България винаги, ако бях на негово място. Това е висша чест", заяви Борисов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване