10/07/15 08:48
(http://pik.bg)

Бат Сали се обърка, вместо за "концепцията", разказа за "концесията" за развитието на махалата в Самоков

Бат Сали се обърка, вместо за "концепцията", разказа за "концесията" за развитието на махалата в Самоков

"На снощното извънредно събрание на ДПС в Самоков се взе решение за осъждане на нападението на екипа на Нова телевизия", заяви в студиото на сутрешния блок "Здравей, България" Александър Методиев - Бат Сали, депутат от Движението.

Той поясни, че цялото общинско ръководство на партията е избрал Трайчо Василев, по прякор Пиже, да участва в местните избори за общински съветник. Методиев съобщи, че Пиже е обещал, ако се докаже, че има връзка с нападението над екипа на Нова телевизия, да се оттегли от листата на ДПС. Бат Сали съобщи, че Василев последно е бил дървосекач и има средно образование.

Бат Сали заяви категорично още, че Пиже не му служи и не помага да се присъединяват незаконно към ел. мрежата роми от махалата в Самоков. "Няма нищо страшно в махалата в Самоков", каза още Методиев и поясни, че той не ходи там с полиция и не би трябвало и никой да го прави. Н

а въпрос каква е концепцията за развитието на ромския квартал в Самоков, Бат Сали отговори, че имат концесия.

Объркването му породи смях във водещите и те го попитаха дали изобщо той знае какво означава думата 'концепция' и думата 'концесия'.

Депутатът обаче ги увери, че знае много добре значението и на двете думи. Депутатът информира, че в листата на ДПС за общински съветници е и Сашо Водката. По думите му, прякорът му е заради любовта му към водката.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване