10/07/15 05:47
(http://www.klassa.bg/)

Кулезич пристана на беглеца Василев

 Прокудената от Нова ТВ Люба Кулезич е намерила нов творчески и морален пристан при избягалия банкер Цветан Василев, разкри агенция „Блиц“.

Тези дни Кулезич навестила укриващия се от родното правосъдие ликвидатор на КТБ в бърлогата му в Белград. Там двамата се уговорили медийната динозавърка да поеме пиара на Василев и да се грижи за позитивния му образ в родната публичност. Заедно с Кулезич по образа на финансовия шарлатанин щели да се трудят Огнян Стефанов, доносник от Държавна сигурност с псевдоним Академик, и бившият кадър на ГДБОП Валентин Цоновски. Все стари, проверени и печени ченгета, привикнали да обслужват олигарха, който плаща най-добре.
Според упоритата мълва Люба Кулезич съвсем скоро щяла да бъде назначена за шефка във фактически фалиралата ТВ7, която е под пълния контрол на Цветан Василев. В тази връзка в съсловието продължават да се чудят защо държавата си затваря очите пред задълженията от 300 милиона на ТВ7 и офшорката собственик към разпадналата се КТБ, пише „Блиц“.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване