10/07/15 12:09
(http://pik.bg)

Шокиращо! Екстрасенсът Деси правил еротични магии на невинни момичета

Шокиращо! Екстрасенсът Деси правил еротични магии на невинни момичета

Екстрасенсът от Пелово Десислав Велков превръщал жените в биороботи, предава Марица.бг. По телефона той звънял на непознати момичета и ги карал да извършват сексуални действия, от които после те самите се срамували. В два от случаите той се намирал в Стара Загора, а те в Бургас, и връзката им била единствено по телефона. Вчера с казуса се занимава Върховният съд, където Деси обжалва присъдата, която му е наложена от Специализирания наказателен съд.

Пред ВКС се яви само адвокат Красимир Елдъров, тъй като Деси междувременно е арестуван в Пловдив. Когато става дума за принуда, обикновено се има предвид непосредствен контакт, а в случая Пелов е въздействал дистанционно на момичетата от 120 километра разстояние, коментира адвокат Елдъров. Той се опасява да не се създаде опасна съдебна практика. Ако присъдата се потвърди, ще излезе, че тя ще бъде юридически документ за паранормалната дейност на Пелов, каза още адвокат Елдъров.

Следобед вчера Деси Пелов бе докаран с белезници в Районния съд. Три млади кандидатки да му станат офис асистентки го обвиняват, че по време на интервюто за работа им е опипвал ушите и интимни части от тялото. Една от тях е студентка и позвънила на телефон 112 веднага след като излязла от офиса на екстрасенса на ул. "Петко Д. Петков". 30 минути по-късно Пелов бил арестуван.

Всичко това са лъжи и измислици, аз съм помогнал на толкова много хора с моите способности, отрече екстрасенсът обвиненията. Делото срещу него бе разгледано при закрити врата, за да не се изнасят интимни подробности от личния живот на жертвите.

Адвокатът на Пелов поиска най-лека мярка за неотклонение, като се обоснова, че досега при всички процесуално-следствени действия срещу него той винаги е бил изряден и се е явявал, когато е бил призоваван. При последния случай Пелов набирал сътруднички, които да пускат обяви за дейността му в интернет.

Екстрасенсът е бил нещатен сътрудник на полицията в периода от 1994 г. до 1996 г. и е помагал на униформените да откриват хора и вещи, които са обявени за изчезнали.

Трети състав на Районния съд наложи постоянен арест на Десислав Пелов. Според магистратите не съществува опасност да се укрие, но има много висящи дела и опасност да извърши и друго престъпление. Според справката на наблюдаващия прокурор Пелов вече има 15 присъди, като всички са за гавра с жени и млади момичета.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване