10/09/15 10:18
(http://pik.bg)

Изпитът за помощник-ЧСИ ще се проведе от 15 до 23 октомври

Изпитът за помощник-ЧСИ ще се проведе от 15 до 23 октомври

Графикът за провеждане на изпита за помощник-частни съдебни изпълнители и Правилата за провеждане на изпита са публикувани днес едновременно на интернет страниците на Министерството на правосъдието /рубриката „Кариери/ и на сайта на Камарата на частните съдебни изпълнители /КЧСИ/. Изпитът за помощник-частни съдебни изпълнители ще се проведе в девет последователни дни от 15 до 23 октомври 2015г. включително, в сградата на Министерството на правосъдието на бул. „Дондуков” № 2а, в залата на ет. 8 /във всички работни дни/.

На 17 и 18 октомври 2015 г. /събота и неделя/ изпитът ще се провежда в зала № 205 в сградата на Министерство на правосъдието на ул. „Славянска” № 1. Началният час на всеки от изпитните дни е 09.00 ч. До изпит за помощник-частни съдебни изпълнители са допуснати 284 кандидати от общо 287, подали документи в срок. Изпитът за помощник-частни съдебни изпълнители е устен и ще се провежда по въпросник от 32 въпроса, утвърден от министъра на правосъдието. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване