10/09/15 13:30
(http://pik.bg)

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пирдоп Донка Бикова: За да се развива общината ни, трябва да имаме образовано поколение

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пирдоп Донка Бикова: За да се развива общината ни, трябва да имаме образовано поколение

За да се развива общината ни, трябва да имаме образовано поколение. Това каза кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пирдоп Донка Бикова по време насреща с учители и служители от Професионална гимназия по туризъм и хранителни технологии „проф. Никола Димов” – гр. Пирдоп и Професионална гимназия по механо - електротехника – гр. Пирдоп. На срещата присъстваха кандидатите за общински съветници Георги Чобанов, Мария Шeнтова, Тодор Велчев, Яна Мечева и Ивайло Иванов.

„Няма нищо по-важно за развитието на един град от това да има образовано поколение. Без образование няма развитие в нито една сфера. Децата ни израстват в училището и именно там се дават основните насоки на развитие на децата ни“, каза Донка Бикова. Тя подчерта, че е важно  да се обърне внимание на културно развитие на младото поколение. От своя страна присъстващите учители поставиха множество въпроси, касаещи дуаланото образование и връзката с бизнеса, липсата на спортна площадка в двора на ПГТХТ „проф. Никола Димов”. „Образованието е водещ приоритет на ГЕРБ, защото от грижите за младите хора зависи тяхното развитие като личности“, подчерта Бикова.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване