10/09/15 14:40
(http://pik.bg)

Предизборните скандали се вихрят с пълна мощ! Биха и влачиха по площада кандидат за кмет на исперихско село!

Предизборните скандали се вихрят с пълна мощ! Биха и влачиха по площада кандидат за кмет на исперихско село!

Кандидатът за кмет на исперихското село Яким Груево Анифе Мехмед беше нападната. Посегателството срещу кандидат - кметицата е станало вчера в предизборния щаб на партия "Обединена България", съобщи Би Ти Ви.

Жената е бита и влачена по площада на селото от група мъже, нахлули в офиса. За инцидента съобщиха от ръководството на партията. На 8 октомври 2015 г. в 12 часа в помещение, което се използва като предизборен офис на кандидатката за кмет на село Яким Груево Анифе Мехмед, влизат четири лица и започват да лепят плакати на своята политическа сила.

При пристигането на кандидатката за кмет в помещението Метин Тахир и Бейхан Мехмед сипят обиди по нейн адрес, дърпат и скъсват дрехите й и я удрят. Районната прокуратура в Исперих задържа за срок до 72 часа двамата извършители по образуваното бързо производство.

Днес наблюдаващият делото прокурор внесе искане в Районния съд в Исперих за определяне на постоянни мерки „Задържане под стража” спрямо Тахир и Мехмед.


Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване