10/09/15 22:21
(http://www.klassa.bg/)

СЕРДИКА ЦЕНТЪР: „СРЕЩНЕТЕ ДИНОЗАВРИТЕ!“

  

Dino expo 5

 

Световноизвестна интерактивна експозиция с дино модели в реални размери гостува в търговския център до 25 октомври

 

За света динозаврите може и да са изчезнал вид, но само до 25 октомври и само в Сердика Център София /бул. „Ситняково“ 48/, те се „завърнаха“ от миналото за една изумителна експозиция на световно ниво. Най-интересните същества, владели Земята преди 65 милиона години, вече „оживяват“ в  осем огромни фигури на летящи, питомни, тревопасни, но и… кръвожадни хищници. С форма и размери, съответстващи на анатомичната структура на истинските зверове ( до невероятните 8 метра! ), моделите се превръщат в истинска атракция за всички софиянци и гости на града. Мускулите и тъканите им са направени от единствена по рода си пяна, а кожата – от еластична гума, покрита със специална боя. Благодарение на последните технологии в скулптурата и роботиката, те дори се движат и издават автентични звуци – за 100% реалистично приключение.

И това не е всичко – търговският център е преобразен като същински Jurassic park с елементи от естествената им среда – борове и смърчове, магнолии и палми, дървени мостове и декоративни камъни – истинско пътуване назад във времето за цялото семейство.

 

Dino expo 2

 

Dino expo 4

 

За да се потопят изцяло в тайните на динозаврите, посетителите имат възможност да се възползват от безплатни гид турове с палеонтоложките на Сердика Център всеки вторник, четвъртък и петък /11:00 – 12:00 часа; 17:00 до 20:00 часа/, както и всяка събота и неделя /12:00 – 13:00 часа; 16:00 – 19:00 часа/. Клиентите, пазарували по време на разходката си сред динозаврите, могат да се включат в търговската промоция на мола и да съберат луксозна колекция от мини модели на динозаври за спомен от експозицията. Разбира се, любим за всички си остава фото кътът срещу Клиентска информация, в който посетителите се снимат в „опасна близост“ с динозавъра, а след това могат да участват със снимката или видеото си във Facebook играта на Сердика Център – за шанса да спечелят уникална Динопедия.

За всички деца има и специална зона за оцветяване и сглобяване с аниматори и много игри, както и истински пясъчник със заровени останки от динозаври. Безспорно най-голямата атракция  за най-малките е кътът „Dino Riding” – дружелюбен интерактивен динозавър, на който да могат да се „повозят“.

Повече информация открийте на www.serdikacenter.bg, във Facebook страницата на Сердика Център и на Клиентска информация /ниво 0/.

 

Dino expo 1

 

Dino expo 3

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване