10/09/15 08:03
(http://pik.bg)

Участници в гонки и дрифтове: Излизаме на протест, искаме писти

Участници в гонки и дрифтове: Излизаме на протест, искаме писти

Във вторник излизаме на протест. Той ще се състои при "Булгарплод" в Дружба и ще е изцяло мирен. Обмисляме да направим и едно кръгче около Народното събрание. Съгласни сме, че трябва има по-строги закони, но чак да влизаш в затвора за това, че правиш дрифт и нищо не се е случило е прекалено.

Това казаха пред камерите на Нова телевизия участници в гонки и дрифтове. Искаме да имаме писти и регламентирани места, където да можем да практикуваме нашето хоби. Разбрахме, че на премиера Бойко Борисов му е подадена идеята за тези неща да се използват стари летища. Засега това ни удовлетворява.

Джигитите са каймата на това, което правим. Има разлика между нас състезателите и джигитите, категорични бяха момчетата. Инцидентите стават, когато шофьора изпусне контрола над колата. това правят джигитите.

Дрифтовете си ги правим с по 40 км/ч и няма почти никаква опасност. За гонките летищата ще свършат работа. Ако ни направят писта, драстично ще намалеят катастрофите и инцидентите.

Джигитите са тези хора, на които главите не са им на мястото. Те ще бъдат спрени от нас и от КАТ. Трябва да има по-строги закони, повториха те.


Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване