10/09/15 12:57
(http://pik.bg)

Фандъкова: Изградихме много работещи партньорства с големи европейски градове и столици

Фандъкова: Изградихме много работещи партньорства с големи европейски градове и столици

Изградихме много работещи партньорства с големи европейски градове и столици. Това каза Йорданка Фандъкова, кандидат за кмет на София от ПП ГЕРБ, по време на участието си във форума „София-град на новите технологии и новите възможности“, предаде "Фокус" .

"Тези партньорства и днес ни помагат в организацията на най-големите проекти в София”, посочи Фандъкова. „Активното ни партньорство с Община Женева ни помогна да променим оптимизацията в почистването и поддържането на града. Тук не говоря за някаква финансови подкрепа, а за целия спектър от експертен потенциал, който Община Женева ни предостави”, обясни тя като допълни, че по същия начин Столична община работи с Виена, Берлин, Париж и много други европейски градове.

Фандъкова коментира и кампанията на БТПП "Доверете се на Българското". "Продължавате да имате нашата подкрепа. Много от нашите общински дружества работят като истински бизнес-организации. Знаете славата на някои от тях в миналото, но искам да подчертая развитието на общинските пазари. Те търпят развитие и реконструкции. Има готов проект за създаване на изцяло фермерски пазар в кв. "Борово". Това е един малък пример за подкрепата на българския производител", обясни още Йорданка Фандъкова.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване