10/09/15 13:48
(http://pik.bg)

Цвета Караянчева сезира ОИК за въвличане на деца в предизборната кампания от страна на ДПС-Кърджали

Цвета Караянчева сезира ОИК за въвличане на деца в предизборната кампания от страна на ДПС-Кърджали

Народният представител от ГЕРБ Цвета Караянчева сезира Общинската избирателна комисия в Кърджали за въвличането на непълнолетни в предизборната кампания от страна на ДПС и кандидата за кмет Хасан Азис. До всички училища в Кърджали са разпратени покани за участие в конкурс за есе и рисунка на тема „Моята мечта за Кърджали“, организиран под егидата на Хасан Азис и предназначен за деца до 18 години.

Творбите трябва да бъдат изпратени по пощата или на електронния адрес на Общинския съвет на ДПС. „Възразявам остро срещу използването на детски труд и таланти за политически цели и участието на непълнолетни в предизборната кампания под каквато и да е форма. Намирам подобно поведение за недопустимо и очаквам намесата на ОИК. Прояви, целящи  извличането на политически дивиденти и реклама чрез деца, нарушават изборните правила, човешката етика и противоречат на здравия разум“, категорична е Караянчева. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване