10/10/15 15:01
(http://pik.bg)

Беновска: Радан, управлението на България не е близалка в целофанче, подарена Ви от чичко Борисов

Беновска: Радан, управлението на България не е близалка в целофанче, подарена Ви от чичко Борисов
Добър ден, г-н Радан Кънев. Казвам се Илиана Беновска. Имам конституционно
право да изразя вота си  към Вас. Като избирател, си позволявам публично,а не анонимно или под чужда самоличност да се обърна към Вас, защото нямам какво да крия и няма от какво да се страхувам. Няма да напиша за Вас анонимен донос.
Лично  произнасям думите си и собственоръчно  се подписвам под тях.

Не ме е страх от това , с което ще ме ударите  след тези думи– към „Радио К2“, към
предаването „Беновска пита“,към личността ми - чрез свои хора на съответните длъжности и позиции.  Успокойте, моля и хейтърите - да не се хабят да съчиняват поредния слух за мен. От една служба ми подсказаха,че някой се  ръси с по 50 лева за 1 лъжа в мрежата. Дайте ги,ако са Ваши тези пари, а не от една фалирала банка, за благотворителност - има толкова болни и изоставени деца, има деца-таланти в изкуството и науката, безпомощни възрастни хора, добри каузи ,които можете да подпомогнете с кървавите пари за разпространяване на слухове в мрежите. Повярвайте ми, важното в един живот е съграждането , а не разрушаването.

Приберете се ,моля, в къщи.Направете си сандвич, сипете си една бира и проумейте кой сте – рушител или градител, или сте "съпредседател на буржоата
"Реформа блок",или ,както заявихте, преди време, по „Радио К2“, сте
по-нисичък от премиера 2 мандата Бойко Борисов и сте по-слабичък от Борисов.  Та, за това сте бил „по-техничен“, както се изрезихте на терена на политиката.

Метросамокомплимент ли си направихте със сравнението си с Бойко Борисов?! Няма ли кой да Ви ласкае ,та се самопохвалвате? Е, медицината не отрича правото на самоудовлетворяване, но нека да не е публично, нали, защото, май, не е „секси“….И, защо трябва ,ние, избирателите да ценим това ,че сте нисичък и слабичък в политиката?! Честно казано, ако сте манекенка, щяха да Ви избират по ръст и по форми, а не по липсата им… А, политиците ги избираме по висота на личността и визионерство.

Действайте,Вие, сте младо момче, подложете се,образно казано,  като китайска гейша  на екстензия на крачетата ,та да извисите политически и физически ръст, тренирайте ,за да заформите привлекателни форми…

Като избирател,като десен човек, Ви, моля ,най-учтиво, да се приберете при жена си или при когото Ви влече. Скрийте се,моля. Направете ремонт и на детската , и на хола , и на кухнята , и на спалнята – както съобщихте ,че е искала съпругата Ви. У дома Ви ще стане красиво.

Седнете си на трибуквието,съберете „копелетата“,както идентифицирахте кръга
около себе си и размислете за конституционната и съдебната реформа. И
престанете да се тръшкате на премиера Борисов, като истерично дете за близалка.
Реформите в държавата не са розова близалка на пластмасова клечка. Ако властта
за Вас е захарно петле, помнете-  близалките са вредни, стават кариеси и усмивката Ви, пред  избирателите, ще стане с черни точки по предните Ви зъбки.

Уважаеми Радан, управлението на България не е близалка в целофанче, подарена Ви от чичко Борисов, дошъл на гости у Вас. Борисов, дори, не е пристъпил прага Ви. Вие, нахлухте при него.Властта, уважаеми Радан,  се заслужава с вота и уважението на хората. А,Вие, Радан Кънев, сте назад с доверието и уважението  на хората, нали, го знаете? И ще бъдете още по-назад след местните избори. Съжалявам. Но. Повярвяйте ,няма да ни липсвате, докато пребоядисвате дома си в подходящ за президентските избори цвят и декорация. Между другото, ползувайте „Америка за България“ като консултант. Нали, ги познавате?

Аз съм Илиана Беновска . И ще продължа да питам. Докато не ме спре "съпредседател –я на буржоата "Реформа блок"Радан Кънев.
 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване