10/10/15 17:21
(http://pik.bg)

Димитър Главчев и Ева Паунова подкрепиха кандидатурата на Калин Каменов

Димитър Главчев и Ева Паунова подкрепиха кандидатурата на Калин Каменов

Заместник-председателят на Народното събрание Димитър Главчев и евродепутатът Ева Паунова подкрепиха кандидатурата на Калин Каменов за кмет на Враца. Димитър Главчев и Ева Паунова посетиха форумът Code Week Враца, разговаряха с организаторите и се ангажираха със съдействие за тяхната инициатива.

Заместник-председателят на Народното събрание Димитър Главчев, заедно с кандидатът на ГЕРБ за кмет на Враца Калин Каменов и народният представител Петя Аврамова се срещнаха с членове и симпатизанти на партията. Пред тях Димитър Главчев каза, че ГЕРБ е партия на действията, а не на големите приказки. „Всичко за което поемем ангажимент, го изпълняваме и винаги играем по правилата. Това е и причината винаги да побеждаваме на избори“, допълни той. Според Димитър Главчев общините в Северозападна България трябва да изберат работещи кметове на ГЕРБ, за да бъдат те двигател на развитието в региона.

За провалените големи европейски проекти на Враца говори пред събралите се народният представител инж. Петя Аврамова. „Врачани трябва да знаят истината за модела на управление в нашата община“, каза Петя Аврамова. Над 50% от дейностите от проекта за Водния цикъл на Враца не са изпълнени и трябва да бъдат прехвърлени в новия програмен период, което означава ново кандидатстване за финансиране.

„Най-големият проект в България във водния сектор е пред провал, заради некомпетентното управление на кмета на Община Враца“, заяви Петя Аврамова. Тя представи и подадените в прокуратурата сигнали за нередности по изпълнението на проекта на пещера Леденика и доклада на Агенция за държавна финансова инспекция по случая, според който има данни за документна измама при изпълнението му.

„Знам, че има много врачани, които чакат справедливост и не вярват, че нещо може да се промени в общината ни, но това не е така“, обърна се към събралите се Калин Каменов. „В последните два месеца се срещнах с десетки хиляди жители на община Враца и от никой от тях не чух, че е много доволен от начина, по който изглеждат града и селата ни“, добави той. „Не мога да твърдя, че всичко във Враца е наред, когато виждам с очите си, че не е така. Искам и мога да променя начина, по който се управлява общината ни в момента“, заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Враца.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване