10/13/15 21:41
(http://www.klassa.bg/)

Доверието в ДПС расте заради правилната ни политика

 ДПС се радва на растящо доверие, защото провежда правилна политика. Това заяви по време на предизборната си среща в Шумен лидерът на Движението Лютви Местан, цитиран от „Фокус“. Той подкрепи кандидатите на партията за областта и обеща помощ в следващите четири години за реализирането на всичките им идеи за превръщането на Шумен в истински европейски регион на България. Местан подчерта, че грижа на държавната политика, на всеки политик и на всяка парламентарно представена политическа сила трябва да бъдат не само големите градски центрове, но и малките общини и малките населени места.
Местан бе на посещение и в няколко села в областта. „Председателят на ДПС ще продължава да ходи по планинските пътеки на Риш, ако е необходимо по друмищата на село Друмево и Вехтово, докато очите и на българската държавна политика, и на Европа не се обърнат към реалните нужди на моите братя и сестри от малките населени места”, заяви той. И продължи: „Лидерът на управляващата партия вероятно открива в някой много голям градски център поредната улица, спортна зала, метро или Бог знае какво. Нека. Това не е критика. Да ми е жив и здрав, трябва да се инвестира в големите градски центрове, но не само”.
 
Агенция "'Klassa.bg"предупреждава, че купуването и продаването на гласове е престъпление!

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване