10/13/15 08:10
(http://www.klassa.bg/)

Ексклузивно за войната: Сирийската армия настъпва към Дамаск!

 Правителствените войски на Сирия провеждат активно настъпление срещу позициите на бойците близо до столицата Дамаск. Те буквално се придвижват крачка след крачка, като отнемат от терористите отделни сгради и улици, съобщава LifeNews.
Атаките на позициите на радикалите се водят както по суша, така и от въздуха. Малко преди настъплението на сухопътните сили авиацията нанесе пет удара от въздуха на местата, където има струпване на терористи във източното предградие на Дамаск – Джобар.

„Следим всяко движение на врага. Момчетата от горните етажи откриха огън по терористите, а аз ти поддържам със стрелбата на стрелковите сили. Действам най-вече за елиминирането на снайперистките пунктове”, разказва боецът от сирийската армия Али.

Според сирийските военни, атаките на въздушните групи на руските сили също помогнаха да се всее паника в редиците на бойците. Те нанесоха удар по областта Замалке и унищожиха терористични бази, лагери за подготовка и складове за оръжие.

ВИДЕО

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване