10/13/15 11:50
(http://pik.bg)

Проведе се турнир по футбол за девойки

Проведе се турнир по футбол за девойки

Независимият кандидат за кмет на Враца Николай Иванов днес даде началото на футболен турнир за девойки.

“Уважаеми дами, искам да ви благодаря, че се включвате в този турнир и с участието си подкрепяте неговото провеждане. Желая ви оспорвани, но спортсменски мачове. Радвам  се, че сме тук, на това обновено изцяло игрище, което дълги години тънеше в разруха. Успех на всички!” – каза при откриването Николай Иванов.

Турнирът се проведе на обновеното игрище под  “Хижата”, познато на врачани като бившето гумено игрище. В надпреварата се включиха осем отбора, като седем от тях бяха от врачански училища, а осмият – от училището в с. Баница. Отборите бяха разделени на две групи по четири като състезанието бе на принципа “всеки срещу всеки”.

Голямата награда бе преходна купа. Излъчени бяха също най-добър вратар, най-добър нападател, най-добър защитник и най-добър голмайстор. Турнирът се провежда ежегодно и най-добрите футболисти стават част от футболния отбор за девойки към “Ботев” – Враца.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване