10/13/15 22:17
(http://www.klassa.bg/)

Хилари Клинтън не се поти изобщо

 Хилари Клинтън, която е лидер на демократите за кандидат за следващ президент на САЩ, обясни пред BuzzFeed, защо не се поти на любопитни репортери, за които телесните течности са много по-важни от държавните дела и голямата политика. Според журналистите е странно, че бившият държавен секретар и първа дама има невероятната особеност да не се препотява пред камерите или в тълпа от изпаднали в екстаз от допира с политик от този ранг избиратели.
Първата реакция на мисис Клинтън бе да се измъкне с дяволски духовита шегичка: - Вижте какво, вие сте първите, които забелязват, че аз не съм съвсем човешко същество. Преди много години ме сглобиха в един гараж в Пало Алто, каза Клинтън с една от най-милите си усмивки. След това усмивката стана сериозна и Хилари сподели, че публичната дейност за нея е професия и тя вече отдавна я упражнява, притесненията и обществените мероприятия са две несъвместими неща заради рутината, натрупана с годините.
 
 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване