10/13/15 04:47
(http://pik.bg)

Цацаров иска възобноваване на делото срещу Бербатов

Цацаров иска възобноваване на делото срещу Бербатов

Главният прокурор Сотир Цацаров поиска от ВКС да възобнови делото срещу Асен Бербатов, брат на футболиста Димитър Бербатов. Процесът се гледа от Благоевградския окръжен съд на 26 януари и приключи със споразумение.

Бербатов се призна за виновен за това, че е разпространявал наркотици и е шофирал без книжка. Като едно общо наказание му бе определено по-високото, това от 1 година и 2 месеца. Той бе лишен от шофьорска книжка за 1 година, което е дало повод на главния прокурор да поиска преразглеждане на споразумението, пише "Стандарт". Според него е допуснато съществено процесуално нарушение, тъй като по това време Бербатов е бил вече с отнета книжка и няма как да бъде лишен от правоуправление повторно.

Това е направило впечатление на главния прокурор, който е изискал делото от архива на Окръжния съд в Благоевград и след като е прегледал споразумението, е преценил, че противоречи на закона.Копирано от standartnews.com

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване