10/13/15 14:39
(http://pik.bg)

Цецка Цачева ще посети област Враца утре

Цецка Цачева ще посети област Враца утре

На 14 октомври 2015 г. (сряда) на посещение във Враца ще бъде председателят на 43-тото Народно събрание Цецка Цачева. Заедно с кандидата на ГЕРБ за кмет на Враца Калин Каменов Цачева ще проведе редица срещи в града.

В 13.30 часа Цецка Цачева и Калин Каменов ще се срещнат с представители на пенсионерски клубове в пенсионерски клуб „Еделвайс“, Стоматологична поликлиника, ул. „Генерал Леонтиев“ 95. В 17.00 часа Цецка Цачева и Калин Каменов ще присъстват на откриването на изложба „100 години от участието на врачанския край в Първата световна война“ в Регионален исторически музей – Враца, пл. Христо Ботев.

От 15.30 часа Цачева и кандидатът на ГЕРБ за кмет на Враца ще се срещнат с ръководството на ЗММ и с представители на други компании от бранша, ул. „Илинден“ От 18.00 часа Цецка Цачева и Калин Каменов ще открият благотворителна кулинарна изложба, организиарана от Жени ГЕРБ – Враца в Ритуална зала на Община Враца, Дом на културата, пл. Христо Ботев

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване