11/05/15 20:26
(http://pik.bg)

Ангел Найденов: Аз напълно подкрепям протестите на полицаите, чашата преля

Ангел Найденов: Аз напълно подкрепям протестите на полицаите, чашата преля

"Аз напълно подкрепям протестите на полицаите. И казвам това не като представител на опозицията, а кото бивш военен министър", обяви пред Канал 3 соцдепутатът Ангел Найденов. Имало една поредица от стъпки, "които меко казано прелели чашата".

"Нарушен е законът за подготовка на държавния бюджет. Нямаме позицията на министрите на отбраната и на вътрешните работи. Текстовете, които засягат двете министерства, се появяват доста време след изборите. Това е начин да се скрият факти с пълното съзнание, че те ще доведат до напрежение", поясни Найденов. 

"Полицаите нямат доверие на двете министерства. Законът е такъв, какъвто се опитват да го покажат служителите. Той е нарушен от страна на държавата. Служителите в двата сектора рускуват своя живот в работата си", категоричен бе Ангел Найденов. Той уточни, че държавата в лицето на министрите на отбраната и на вътрешните работи не изпълнява задълженията си към служителите. 

"Много ми се иска да се намери бързо решение. Защото ситуацията накърнява и права на други граждани. Очакванията ми са бъде намерено решение, макар и трудно", каза Ангел Найденов. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване