11/05/15 21:18
(http://pik.bg)

Цветанов попиля реформаторите: Поведението им минава нормата на допустимото

Цветанов попиля реформаторите: Поведението им минава нормата на допустимото

"Трябва да бъдем по-възпитани. Тази игра, която Реформаторският блок играе, минава нормата на допустимото. Хората не искат да се хранят със скандали", каза заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов по Канал 3. Той уточни, че неговата партия е водела позитивна кампания. Но реформаторите не сдържали нервите си си.

"Не е нормално да имаш голяма представителност в изпълнителната власт, толкова малка в общинската власт и да прояваваш такива големи претенции. Трябва да бъдат по-смирени. Седем са общините, спечелени от Реформаторския блок в България", уточни Цветанов. И каза, че там, където има информация, че се правят опити за дестабилизация, от ГЕРБ ще бъдат безкомпромисни, "каквото и да струва това". 

Местната власт на ГЕРБ няма да има задължението да прави коалиция такава, каквато е държавната. 

Цветанов каза, че нямал информация преди изборите, че се готвят протести на полицаите. "В сегашната ситуация, свързана с бежанските вълни, е много необходима много голяма стабилност в сектор "Сигурност"", поясни депутатът. Той призна, че не познава заповедтта на вътрешния министър Румяна Бъчварова, според която ще се налагат наказания на протестиращите полицаи. 

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване