11/18/15 04:22
(http://www.klassa.bg/)

Първи граждански диалог на председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер на живо по БНТ2

 Благодарение на Българската национална телевизия българите ще станат свидетели на живо на първия пряк диалог на председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер с гражданите на Европа. Те могат да се включат в разговора с въпроси и коментари, които вече се събират с хаштаг #EUdialogues в Туитър.

Дебатът с Жан Клод Юнкер е организиран съвместно от вестниците "Новел Обсерватьор", "Льо Соар" и "Де Стандаард" със съдействието на Европейската комисия. Той ще се проведе в зала "Бозар" в Брюксел от 17.00 до 19.00 часа (българско време) в сряда, 18 ноември 2015 г.

Освен от БНТ2, събитието ще бъде излъчено на живо и от водещи белгийски, холандски, френски, немски и италиански телевизии, както и от сателитния канал EbS+ и в интернет: http://ec.europa.eu/avservices/ebs/live.cfm?page=2 . Дискусията ще водят журналистите Матю Кроасандо (Новел Обсерватьор), Беатрис Делво (Льо Соар) и Карел Верноевен (Де Стандаард).

Освен в Туитър въпроси и мнения (на английски, френски, фламандски, немски и италиански) могат да се изпращат и чрез официалната интернет страница на събитието:

http://ec.europa.eu/citizens-dialogues/belgium/brussels/index_en.htm.

На страницата гражданите, които са в Брюксел в сряда, могат да си направят регистрация, да присъстват в залата и да зададат лично въпроса си към Жан Клод Юнкер.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване