11/21/15 14:41
(http://www.dnevnik.bg/)

Шефът на спортните клубове на ЦСКА предупреди за подготвяни провокации


Председателят на Обединените спортни клубове на ЦСКА Георги Калчев предупреди, че се подготвят провокации на мачове на футболния отбор. Според информацията му целта е да се дискредитира и атакува медийно агитката.

Калчев поиска всички футболни агитки в България да проявят толерантнист в трудните дни за спорта като цяло. "Призовавам всички, които обичаме спорта, да се обединим и направим спортните зали и стадиони най-привлекателното място за нашите деца."

"Атаките и натискът срещу ЦСКА от всички посоки не са новост за нас, но това, което е най-непристойно, са постоянните опити да се разцепи ЦСКА отвътре. Ние разбираме враговете ни - тяхната цел е да няма ЦСКА, но не разбираме хората, които прокламират, че обичат ЦСКА, а сега обслужват интересите на враговете ни", добави Калчев.

Той изтъкна, че преди месец при протеста си пред парламента червената общност е показала единство.

"Ние, професионалните спортисти, имаме свой морален кодекс. Пример за младото поколение в бойните спортове са именно нашите шампиони Кубрат Пулев и Благой Иванов. Хора като тях показват, че само спортните зали са мястото, където децата и спортистите се учат на трудолюбие, дисциплина и преследване на мечтите си. Там те градят характер и получават възпитание", каза Калчев.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване