11/22/15 06:04
(http://www.klassa.bg/)

Американец, прострелян при терористичното нападение в зала „Батаклан“ в Париж, е оцелял при атентатите от 11 септември 2001 година в Ню Йорк

 Американец, прострелян и ранен по време на терористичното нападение в зала „Батаклан“ в Париж е оцелял при атентатите от 11 септември в Ню Йорк, пише The Scotsman.
36-годишен мъж, известен само с първото си име-Матю, е бил прострелян в крака при нападението по време на концерта на рок групата Eagles of Death Metal. Той се престорил на мъртъв, след което изпълзял до сигурно място, докато терористите презареждали оръжията си.
„Придвижвах се напред сантиметър по сантиметър преди да успея да избягам“, споделя Матю.
Той е бил открит от френския журналист Даниел Псени и друг, неизвестен мъж.
„Преструвах се на мъртъв, когато усетих, че някой ме издърпа. Дори не погледнах нагоре. Казах, поне мислено „обичам те, ангел мой“, добави Матю.
Американецът, който е отишъл на концерта сам, докато съпругата му останала у дома, за да се грижи за детето им , разкри също така, че едва е успял да избяга по време на атентатите в Ню Йорк на 11 септември 2001 година.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване