11/24/15 14:00
(http://pik.bg)

На ледена пързалка ще се радват казанлъчани за Коледа

На ледена пързалка ще се радват казанлъчани за Коледа

Ледена пързалка от 400 квадратни метра ще радва жителите и гостите на община Казанлък за коледно-новогодишните празници.Пързалката ще е с капацитет за 100 човека и е реализирана дългогодишна идея на общинската управа в града. Тя ще остане на разположение на гражданите в продължение на 3 месеца, съобщи Сребра Касева, началник отдел "Култура и туризъм" в общината.

Ледената атракция ще бъде едно от местата за забавления, които ще имат на разположение жителите на града на розите. Пързалката ще бъде построена на площад "Севтополис" в града и ще работи 7 дни в седмицата, от началото на декември до края на февруари следващата година, предаде БТА.

Общината в Казанлък е подготвила разнообразна програма за предстоящите коледно-новогодишни празници, която включва различни концерти, изложби, детски спектакли, кулинарни изложби, сцени на открито.Граждани и фирми също могат да се включат активно в предновогодишното настроение на Казанлък, като участват в обявения от Общината в града конкурс за коледна украса. Срещу изпратена снимка на направената от тях украса, те могат да кандидатстват за награди от общината.

Коледната елха на казанлъчани тази година ще бъде построена в новоизграден мини площад в централната градска градина "Искра". Тя ще грейне в светлини на 8 декември, допълват от Общината в Казанлък.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване