11/24/15 12:19
(http://pik.bg)

Няма забрана за производството и трансфера на противопехотни мини

Няма забрана за производството и трансфера на противопехотни мини

Искането на Димитър Байрактаров от ПГ Патриотичен фронт за забрана използването, складирането, производството и трансфера на противопехотни мини и тяхното унищожаване не мина при гласуване в Народното събрание. Преди това Байрактаров каза, че не бива да превръщаме България във взривно депо.  

„Днес вие с вашите гласове на първо място ще покажете, дали наистина сте честни и дали не прилагате лицемерие“, каза още той. Байрактаров постави въпросът кое налага да се внасят стари боеприпаси с много спорни физически свойства и защо трябва да превръщаме България в лесна мишена на терористична атака. Байрактаров заяви, че няма да припомня странната история с 1-2 противопехотни гръцки мини, визирайки случилото се в Горни Лом и Челопечене . По думите му се заобикаля Решение 225 за забрана вноса на боеприпасите на правителството и обясни, че мотивите за това решение е да се предпази България. „Да превръщаме България във взривно депо е антинационално“, категоричен бе Байрактаров.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване