11/25/15 08:31
(http://pik.bg)

Задържаха криминално проявен мъж в Шумен

Задържаха криминално проявен мъж в Шумен

29-годишен, криминално проявен, е бил задържан снощи в Шумен, след преследване. Това съобщиха от МВР.

Малко преди 18.00 часа бил получен сигнал от жена, че на пл."Оборище" в града агресивен мъж й нанесъл няколко удара в лицето.

Пред пристигналият полицейски екип дала описание на мъжа и посочила посоката в която се отдалечил. Малко след това бил получен сигнал, че неизвестен блъска по вратите на православен храм, а след това нахлул в заведение и притеснявал клиентите. Екипът го установил и след като му отправил разпореждане да спре на място 29-годишният мъж ударил с камък в лицето полицейски служител и побягнал към бившата сладкарница "Мария".

Там скочил в реката, след него скочили и полицейските служители и го заловили. Мъжът бил отведен в МБАЛ- Шумен за преглед преди да бъде задържан в полицейското управление. Разпитват се свидетели, снемат се сведения от пострадалите. Жената е прегледана в болницата, 40-годишният полицай е с разкъсано-контузна рана и подутина в лявата част на главата.

Мъжът е бил в нетрезво състояние и изключително агресивен. Работата по изясняване на случая продължава.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване