11/25/15 14:07
(http://pik.bg)

Спипаха нови 30 мигранти

Спипаха нови 30 мигранти

Каналджиите промениха схемата си на работа, но не и маршрута през ловните полета на Осман баир. Преди минути в красивата странджанска местност бяха заловени 30-ина мигранти, представящи се за афганистанци, пише "Флагман".

Впечатление прави, че за пръв път сред задържаните има и жени. Групата е локализирана край Буковския манастир от възрастен жител, който е събрал смелост и веднага е уведомил Гранична полиция. 30-ина минути по-късно дошлите на място униформени са задържали бежанците.

Това е поредна група, заловена на Осман баир. До преди две седмици, каналджиите прокарваха с нелегалните мигранти през уикенда, но няколко пъти попадаха на ловци, които сами обезвреждаха и задържаха нарушителите на държавната граница.

Последният знаков случай бе свързан с бившия главен секретар на МВР ген.Илия Илиев, който сам респектирал и повали на земята бригада от над 30 добре организирани афганистанци.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване