11/27/15 21:00
(http://www.klassa.bg/)

Ресторанти BURGER KING® посрещат своите гости с весели коледни опаковки и специално коледно меню

 Забавни коледни опаковки внасят настроение и коледен дух в ресторанти BURGER KING®. Коронки с коледни мотиви и бургери, „облечени” в костюма на Дядо Коледа, са само част от веселите опаковки, с които втората по големина верига заведения за бързо хранене в света ще посреща своите клиенти до средата на януари 2016 г. За празниците BURGER KING® лансира и специално коледно меню Merry Cheesemas, включващо апетитните бургери Santa и Claus, хапки със сирене Philadelphia® и изкусителна белгийска вафла.

„Ресторанти BURGER KING® винаги са търсели атрактивни начини да зарадват и изненадат своите гости", казва Фабиана Анауате, маркетинг вицепрезидент за марка BURGER KING®. "Новото, лимитирано издание на опаковките дава на гостите ни възможността да посрещнат празниците по много автентичен BK® начин”, допълва тя.

 

 

 

 

 

Съобщение до медиите

За BURGER KING®

Основана през 1954 г., BURGER KING® е втората по големина верига за бързо хранене в света. Компанията, създател на знаменития бургер WHOPPER®, разполага с над 13 000 заведения, обслужващи повече от 11 милиона гости всеки ден в 98 страни по света. Почти всички BURGER KING® ресторанти са собственост и се управляват от независими франчайзери, много от тях семейни фирми, които са в бизнеса от десетилетия.

За повече информация: www.bk.com

 

BURGER KING® в България

В България първият BURGER KING® ресторант отвори врати през 2008 г. В момента веригата разполага с шест ресторанта в София, по един в Бургас и к.к. Слънчев бряг, както и три ресторанта, разположени на АМ „Тракия”.

Посетете ни във facebook:

https://www.facebook.com/BurgerKingBG?fref=ts

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване