11/28/15 15:01
(http://pik.bg)

Дават 80 хиляди лева за зимното почистване и поддръжка на пътищата в Община Ракитово

Дават 80 хиляди лева за зимното почистване и поддръжка на пътищата в Община Ракитово

Извършена е подготовка за зимното почистване в Община Ракитово, вече има докаран пясък и необходимите материали за поддръжка на пътищата, техниката е оборудвана и сме готови за тази дейност. Това каза кметът на Община Ракитово Костадин Холянов, цитиран от "Фокус".

Той добави, че в Ракитово тази поддръжка се извършва от общинско звено, което се ръководи от администрацията. За тези дейности през настоящия зимен сезон в бюджета са заделени около 80 хиляди лева. Костадин Холянов каза още, че в общината нямат критични пътни участъци, които да са недостъпни за снегопочистваща техника и нямат притеснения в това отношение.

„Създали сме организация тази година, за да може да не изпадаме в кризисни ситуации, защото миналата година имаше такива. Имаме издадена заповед, с която осигуряваме през цялото денонощие дежурен човек. Дежурният докладва за атмосферните условия, как се поддържат пътищата и дали има нужда да се изкарат нови машини. Нещата са регулирани“, допълни кметът на Община Ракитово. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване