11/29/15 11:04
(http://www.dnevnik.bg/)

Санитарка е бита от блъзък на пациент на болницата в Благоевград


Санитарка от спешното отделение на МБАЛ-Благоевград е била нападната и бита от придружител на пациент, съобщава агенция "Фокус". Инцидентът се е случил тази нощ, като нападателят е избягал и все още се издирва от полицията.

51-годишната жена е била нападната от 37-годишен мъж до асансьора, който води към отделението по Образна диагностика. Към 01.30 часа след полунощ линейка на Център за спешна медицинска помощ - Благоевград е привела в Спешно отделение, мъж на около 70 години, който е с наранявания, след като паднал от леглото в дома си.

Мъжът е бил прегледан от дежурния лекар и изпратен на скенер. Санитарката поела пострадалия, имайки предвид тежкото му състояние, за да го транспортира с носилка до скенера. През това време е пристигнал и 37-годишният син на пациента.

В асансьора синът се навежда над баща си и след размяна на няколко реплики е започнал да го удря по главата. На излизане от асансьора, 37-годишният мъж е хванал санитарката за косата и започнал да блъска главата й в стената и да я рита. Жената е успяла да се отскубне от нападателя си и е слязла в Спешно-приемно отделение, където е казала, че е нападната. Дежурните са подали сигнал към полицията. Нападателят е успял да избяга преди пристигането на патрула. Направен е първичен преглед на санитарката, който не е установил тежки травми.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване