11/30/15 08:27
(http://pik.bg)

Много ме боли, сподели битата санитарка от Благоевград

Много ме боли, сподели битата санитарка от Благоевград

Болките ми са в таза и в плешката, защото като започна да ме рита в главата, се свих на кълбо, за да си пазя лицето. Това си спомни в сутрешния блок на бТВ санитарката от Благоевград, която бе нападната този уикенд в благоевградската болница. „Вече попремина стресът, ние постоянно преживяваме такива стресови ситуации“, продължи тя. Попитана дали ще се върне веднага на работа, жената отвърна:

„По график утре трябва да дойда на работа. Не съм фенка на болничните, но пък няма и да съм полезна, защото много ме боли“. Бях сама, а тука при нас е почти ежедневие да си сам, споделя още пострадалата. Според началника на Спешното отделение в Благоевград д-р Владимир Рабаджийски трябва да се намали потокът на пациентите, които идват на преглед в Спешното отделение.

„Инцидентите се създават най-често от хората, които употребяват наркотични средства и алкохол. Ние почти нямаме вечер някой тук да не спи с алкохолно отравяне. Те ни пречат – агресивни са, с извинение, повръщат и уринират“, добави Рабаджийски. Колеги на битата санитарка се събраха пред Спешното отделение в Благоевград в знак на подкрепа към нея.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване