11/30/15 14:39
(http://pik.bg)

Найден Зеленогорски: Възстановяването на летище Плевен е ключово важно за региона

Найден Зеленогорски: Възстановяването на летище Плевен е ключово важно за региона

"Отварянето на летището до Плевен е ключово важно за региона". Това заяви народният представител Найден Зеленогорски в отговор на журналистически въпрос, съществува ли възможност летището в Долна Митрополия отново да бъде отворено за граждански полети.

Депутатът и трикратен кмет на общината каза още, че в очите на много от големите инвеститори изглеждаме затворен град, тъй като Плевен няма пристанище или летище, откъдето да се експортира бързо и удобно произведена в региона стока.

"За някои от големите инвеститори изглеждаме затворен град, защото няма пристанище, няма летище. А някои от тях искат точно това - да си произведат продукцията и да си я закарат. Възстановяването на летището ще отвори града. С останалите народни представители от Плевенски регион постоянно работим съгласувано по тази тема - да отворим града чрез граждански полети", коментира още Зеленогорски.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване