11/30/15 13:36
(http://www.klassa.bg/)

Новата „Жена на България” за 2015 е Михаела Стоичкова на 20 годинини

        Новата „Жена на България” за 2015 е Михаела Стоичкова на 20 годинини. Това стана известно на 26.10.2015 г. с пищна церемония в клуб Ревю, последвана от много танци и музика изпълнени на живо. Поп-фолк диви от ара мюзик направиха непредвиден мини концерт, който завърши с кулминацията на вечерта – обявяването на победителката и музикален поздрав от самата Таня Боева. 

       Подгласничките на победителката бяха Зорница Атанасова и Грета Ганчева. Всички те получиха награди от Клиника по пластично-възстановителна естетична хирургия и дерматология ВиА – Медика, която има лазарен център и затваря целия кръг от услуги в сферата на дерматологията и пластичната хирургия, хотел Норис, гр. Пловдив, Вита Естетик Център, езиков център Бизи, химическо чистене Макс Клийн , художникът - Петър Гривеков, Ивайло Минов представител на фирма за рамкиране - Комюника ЕООД и бутик за цветя и подаръци - Оливас.

         Сред журито на конкурса се открояваха както певиците – Таня Боева, Алекса, Ашли, Евелина, така също и вицешампиона по борба Краси Кочев, футболистът Славчо Тошев, д-р Виолин Петров – собственик на Виа Медика, д-р Ибрахим – представител на Вита естетик и Любомир Вангелов – собственик на eCasting.bg, Националният кастинг.


Източник: eCasting.bg, Националният Кастинг 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване