12/07/15 05:57
(http://radiomilena.com/)

Разкрити престъпления от полицейски служители

Служители от Районно управление – Поморие установили извършителите на кражбата на моторна резачка, електрожен и ъглошлайф, осъществена на 17.09.т.г. от наследствен имот, разположен в Каблешково, собственост на 37- годишен бургазлия. Това са криминално проявените И.Й., 19- годишен и В.Д., 20- годишен, и двамата от Каблешково.

Служители от Районно управление – Поморие установили извършителите на кражбата на : акумулатор, ударна дрелка и две гедорета, собственост на 64 -годишен мъж от с. Горица, осъществена на 02.12.т.г. Това са криминално проявените : ИА., 21 -годишен и 29 -годишният А.Б., и двамата от с. Горица.
Работата по случаите продължава, информират от полицията.

На 05.12.т.г. около 01.10 ч. на ул. „Сан Стефано”, служители от Първо Районно управление – Бургас спрели за проверка таксиметров лек автомобил „Деу”, с бургаска регистрация, управляван от 34 годишния Х.М. от Поморие, като констатирали, че същият е неправоспособен и шофира в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същото деяние. Х.М. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 06.12.т.г. около 02.15 ч. в Каблешково служители от Районно управление – Поморие спрели за проверка л.а. «Митцубиши L 200”, с бургаска регистрация, управляван от 35 год. Н.Д. от Бургас, като установили, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1.35 промила.
По случаите са образувани бързи полицейски производства.

Публикувана на 12/07/15 05:57 http://feedproxy.google.com/~r/Radiomilenacom/~3/LMULiwtw83E/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване