12/10/15 05:31
(http://www.klassa.bg/)

GILLETTE ПРАЗНУВА “МОМЕНТИТЕ НА БОНД” В ЖИВОТА НА ВСЕКИ МЪЖ

 Филм №24 от серията за Джеймс Бонд – “СПЕКТЪР” вече е по кината и в чест на него Gillette отпразнува моментите на увереност и сигурност в живота на всеки мъж. Тези, така наречени “Моменти на Бонд”, не се случват от само себе си, а са резултат на прецизна подготовка и специална нагласа.

Партньорството на Gillette и новия филм “СПЕКТЪР” е вдъхновено от създателя на историите за емблематичния Агент 007 - Ян Флеминг. Силните поетични думи на Флеминг са в основата на тази история, а цитатите му определят основните “Моменти на Бонд” и присъстват във всички аспекти от кампанията.

Стартът на кампанията е поставен с телевизионен клип, който отразява емблематичните действия, вдъхновени от света на Бонд. С помощта на прецизните инструменти на Gillette, те вдъхновяват мъжете да се подготвят за своите “Моменти на Бонд”.

В продължение на тази кампания, Gillette си партнира с Джени Темим – световно-признатата  дизайнерка на костюмите от последните два филма на поредицата – “Координати: Скайфол” и “СПЕКТЪР”. Целта на това партньорство е да представи съвети за стила на мъжете, така че във всеки един момент те да се чувстват уверени и да изглеждат добре, а от там и да са готови за своите “Моменти на Бонд”.

“Точно както Бонд, така и мъжете изглеждат и се чувстват уверено, когато са добре подготвени за всяка ситуация, която им предстои.” – споделя Джон Манг, Vice President Global за Gillette.

“Чрез партньорството ни със “СПЕКТЪР”, Джени Темим и компанията на Ян Флеминг, от Gillette представяме прецизните инструменти, умения и подготовка, необходими на мъжете да посрещнат ежедневните си “Моменти на Бонд”.

В продължение на партньорството със “СПЕКТЪР”, от Gillette представят специален комплект, включващ самобръсначката Fusion ProGlide с FlexBall технология, две резерви ножчета и гел за бръснене. Това е най-добрият подарък за всеки мъж, който му осигурява прецизно бръснене и му помага да бъде готов за всички предизвикателства.

Повече информация за специалните комплекти можете да откриете на:

https://bg-bg.facebook.com/GilletteBulgaria/

 

За да видите Gillette и “Спектър” в действие, посетете:

https://www.youtube.com/watch?v=85uwPlQ1GUU

 

 

***

 

За Gillette

Над 110 години Gillette предлага прецизна технология и ненадминати характеристики на продуктите си – подобрявайки живота на над 800 милиона мъже по света. От бръснене и грижа за тялото, до грижа за кожата и защита от изпотяване, Gillette предлага голямо разнообразие от продукти – самобръсначки; гел, пяна и крем за бръснене; продукти с грижа за кожата; автършейв продукти; дезодоранти и антиперспиранти; продукти за измиване на тялото. За повече информация и актуални новини за Gillette, посетете http://www.gillette.com/. За да видите пълната ни селекция от продукти, посетете http://www.gillette.com/en/us/shop-now.aspx

За Procter & Gamble

P&G служи на потребителите в цял свят с едно от най-стабилните портфолиа с доверени, водещи качествени марки, сред които Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Fairy®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Oral-B®, Pampers®, Pantene® и Tide®. Общността на P&G включва дейности в приблизително 70 страни в света.  Моля посетете http://www.pg.com за последни новини и подробна информация за P&G и марките на компанията.

Резюме – “СПЕКТЪР”

Загадъчно съобщение от миналото изпраща Джеймс Бонд (Даниел Крейг) на тайни мисии в Мексико Сити и Рим, където среща Лучшия Скиара (Моника Белучи), красивата и недостъпна вдовицата на известен престъпник. Бонд прониква на тайна среща и разкрива съществуването на зловеща организация, известна като “СПЕКТЪР”.

Междувременно в Лондон, Макс Денби (Андрю Скот) – новият ръководител на Центъра за национална сигурност, поставя под съмнение действията на Бонд и оспорва значимостта на МИ-6, ръководена от “M” (Ралф Файнс). Бонд тайно привлича Мънипени (Наоми Харис) и “Q” (Бен Уишоу), за да му помогнат в търсенето на  Мадлен Суон (Леа Сейду), дъщеря на стария му  враг -  г-н Уайт (Йеспер Кристенсен). Агент 007 смята, че той може да държи уликата за  разплитането на паяжината на СПЕКТЪР. Като дъщеря на убиец, Суон разбира Бонд по начин, по който повечето  не могат.

Докато напредва към сърцето на “СПЕКТЪР”, Бонд научава за смразяващата връзка между себе си и врага, към който се стреми, изигран от Кристоф Валц.

Сам Мендес се връща като режисьор на “СПЕКТЪР”, заедно с Даниел Крейг, който се завръща с ролята си на Агент 007 за четвърти път, с продуценти Майкъл Г. Уилсън и Барбара Брокколи. Сценарият е дело на Джон Логан, Нийл Първис, Робърт Уейд и Джез Бътъруърт, с елементи от историите на Джон Логан, Нийл Първис и Робърт Уейд.

За Ян Флеминг

Ян Флеминг е роден в Лондон през 1908 г. След разнообразната му кариера, която включва работа в сърцето на морското разузнаване по време на Втората световна война, той публикува първата си книга “Казино Роял” на 43-годишна възраст, в която участва Джеймс Бонд като Агент 007.

В продължение на 12 години, до настъпването на смъртта му през 1964 г., той пише книга след книга, всяка от които описва героичните подвизи на Джеймс Бонд.

Вълнуващите приключения, случващи се най-често на отдалечени места, заедно с подробните описания около изисканите вкусове и интереси на Бонд, се оказват изключително популярни. Те водят до създаването на най-голямата филмова поредица на всички времена, книгите се превръщат в класика и Джеймс Бонд става известен по цял свят.

Компаниите “Ian Fleming Estate” и “Ian Flaming Publications” се ръководят от семейството на Флеминг. Правата върху историите и търговските марки, свързани с Ян Флеминг и неговите литературни произведения, може да откриете тук: http://www.ianfleming.com/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване