12/11/15 10:17
(http://www.klassa.bg/)

Подсилване на имунната система след химиотерапия или тежки респираторни заболявания

В днешната статия, посветена на здравето и здравословния начин на живот Ви предлагаме още един интересен продукт, разработен по рецептурниците  на  акад. инженер-химик Никола Хлебаров. Той е създателят на много билкови тинктури, основател на “Academi of Elixirs”, носител на многобройни награди от цял свят, между които “Златен Оскар” за цялостна дейност от EUREKA - Брюксел 2001 г. Работил е в различни научноизследователски институти, като основният му изследователски интерес е бил насочен към влиянието на билковите екстракти върху човешкия организъм. Публикувал е 4 книги на български и английски език, в които са описани продуктите и клиничните изследвания върху тяхната ефективност.

През 2005 г. двама австралийски учени доказаха по неоспорим начин, че причината за всички видове алергия е пак бактерията хеликобактер пилори. И още - всичко по жлъчката е хеликобактер. Ревматоидния артрит, астмата, екземите, от най-леките вирусни инфекции през ставни болки, високо кръвно, камъни в бъбреците, мигрени, диабет, та чак до ракови оброзувания и СПИН.

В организма се образуват повече от 2 килограма токсини за година!

Натрупването на по-големи количества свободни радикали се осъществява при напредване на възрастта, физическите натоварвания, тютюнопушене, възпалителни процеси в организма, замърсители на околната среда, стрес, радиация, токсични вещества, прием на някои лекарства и др. Окисляването, предизвикано от свободните радикали, играе роля в развитието на туморни, сърдечносъдови и неврологични заболявания. Вредното им въздействие е свързано също така с мускулни увреждания, със стареенето на клетките и нарушение на сперматогенезата.

Вследствие на химиотерапията настъпва срив на имунната система и от там отключването на гореспоменатите проблеми. Този срив на имунната система се получава винаги при всяко туморно заболяване на организма. За това е необходимо при всяко лечение на тумори да се започне с прочистване на организма и унищожаването на чревните паразити. Същите по литературни данни са в 98% от хората - човек не умира от туморното въздействие, а от чревните паразити, вследствие на срив на имунната система. Същото е положението при вирусните и бактериалните инфекции.

Клетъчна терапия се превърна в панацея за всички болести!

 Течната концентрирана формула „Имуниксин“ е продукт, който притежава най-висока антиоксидантна активност. Той може да е полезен и при вирусните инфекции, а също и при бактериалните такива. Освен това показва много добри резултати при борбата с туморните клетки. Имуниксин е сравним с най-предпочитаните в клиничната практика съвременни антибиотици, антимикотици и дори аналгетици.

Резултатите от проучвания показват, че приемането на Immunixin довежда до бързо нормализиране на активността на имунната система и от там до бърз лечебен ефект. Това се дължи на високото съдържание на витамини, минерални вещества, соли и др., които стимулират както активността на имунната система, така и на организма като цяло. Също така бе доказано, че „Имуниксин“ има мощно антивирусно, антибактериално и антипаразитно действие, стимулиращо имунната система.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване